Yarra-Yarra päänhierontalaite

5,90 

Eräiden tarinoiden mukaan Yarra-Yarra -päänhierontalaite on Australian aboriginaalien, jo noin 40 000 vuotta sitten kehittämä stressinhoitoväline. Toiset puolestaan väittävät, että laite on keksitty 70-luvulla kiinassa ja puheet aboriginaaleista ovat ainoastaan savolaisen mainosmiehen myyntipuheita. Joka tapauksessa tämä vaaraton ja tuhansien käyttäjien suosima hieromalaite tarjoaa takuuvarmaa rentoutusta väsyneiden aivonystyröiden hoitoon missä tahansa, ja milloin tahansa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 61/1874 Osastot: , Brand:

Päänhierontalaite liukuu kevyesti pitkin päänahkaa, laitteen 12 haaraa tai ”sormea” hierovat hermopäitä, akupunktiopisteitä ja akupunktiomeridiaaneja mahdollistaen syvärentoutuksen. Vapautuvat endorfiinit lievittävät niska ja hartiaseudun lihasjännityksiä, kipuja ja särkyjä. Pään alueen verenkierto vilkastuu stimuloiden ajatusprosesseja ja hiusten kasvua.
Päänhierontalaittetta liikutellaan tai sivellään kevyesti päänahassa hitaasti ja hellävaraisesti pitkin vedoin edestakaisin ylös-alas hieman kiertävin liikkein hiusten ollessa auki. Päänhierontalaite soveltuu käytettäväksi myös polviin, kyynärpäihin, olkapäihin ja nilkkoihin sekä koko kehon akupunktiomeridiaanien aktivointiin sivelemällä hellävaraisesti vartaloa, käsiä ja jalkoja akumeridiaanien mukaisesti. Laitteen tyvipäätä voi käyttää kipu-, triggeri- ja akupisteiden paineluun.
Päänhierontalaitteessa on 12 ruostumatonta terästä olevaa haaraa, joissa päänahalla hellävaraisesti liukuvat muovikärjet. Ennen käyttöönottoa haaroja voi taivuttaa ulospäin painamalla kovalla pallomaisella esineellä (esim. tennispallolla) tyvestä haarojen sisäpuolelta, jos ne tuntuvat olevan liian supussa.
Laite tunnetaan Suomessa myös nimillä kuten Time For You, Rasputin, Qihara, Päänhierontalaite, Pokouma ja Päähara
Lähde: Wikipedia

Paino 0.1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yarra-Yarra päänhierontalaite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös